Pro Component on toimittanut eri toimialojen yrityksille kassa- ja IT-ratkaisuja oheislaitteineen, tiedonkeruun järjestelmiä sekä käsipääteratkaisuja. 

 

Case Pharmadata

 

 

Pharmadatan valinta on HP – toimintavarmuutta apteekeille

Pharmadata vastaa kokonaisvaltaisesti yhteistyöapteekkiensa ohjelmistoista, laitteista, koulutuksesta ja käyttötuesta. Apteekit sijaitsevat ympäri maata, joten IT-kokonaisuuden tulee olla toimintavarma ja helposti hallittava. Hallittavana on yli 3000 työasemaa lähes 400 apteekissa. 

Lue lisää

 

Case  NewIcon

 

 

 

NewIconin älylääkekaappeja ohjataan HP:n laitteilla

Kuopiossa sijaitseva terveysteknologiayhtiö NewIcon Oy on erikoistunut lääkehuollon automaatiolaitteisiin, jotka perustuvat edistykselliseen ohjelmisto- ja robotiikkaosaamiseen.  NewIconin älylääkekaappi auttaa hakemaan oikeat lääkkeet kullekin potilaalle. Älylääkekaappiin on integroitu HP Engage One -laite, jolla ohjataan kaapin lukkoja, antureita ja muuta tekniikkaa. Lue, miksi  valinta oli HP Engage One.

Lue lisää

 

 

Case Rovio

 

 

 

Angry Birds Shopit varustettiin HP:n kassajärjestelmillä

Rovion lisensoima yhteistyökumppani Moving Goods Oy avasi marraskuussa 2012 kauppakeskus Jumboon ja Kamppiin Angry Birds Shop -myymälät. Myymälöihin on toteutettu edistyksellinen kassajärjestelmä sovelluksineen. Järjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen ketjuohjauksen ominaisuudet, päivittäiset myyntiluvut, tuotekohtaiset saldot sekä varastoseurannan. Myymälät on varustettu laadukkailla HP:n kassajärjestelmillä. Pro Component vastasi projektissa kassalaitteiden toimituksesta myymälöihin.

Lue lisää

 

 

Case Levin Apteekki

 

 


Levin apteekin asiakaspalvelu parani uusilla HP:n kassapäätteillä

Pharmadata uudisti Levin apteekin kassapäätejärjestelmän. Apteekki toteutti mittavan uudistuksen, jolla se halusi parantaa asiakaspalvelua ja laajentaa tuotevalikoimaa. Uusi e-reseptisovellus edellytti kassapäätteiltä myös lisää suorituskykyä. Kassapäätteet on integroitu kiinteästi apteekin taustajärjestelmään.  HP:n kassapäätteet apteekille toimitti Pro Component.

Lue lisää

 

 

Case Mastan Huolto

 

 

 

HP:n työasemat on tehty kestämään vaativissa olosuhteissa

Mastan Huollon autokorjaamon tiloihin toimitettiin kesällä 2011 HP:n työasema, joka kestää myös vaativissaolosuhteissa. Vuonna 1980 perustetussa autokorjaamossa tuli vuosien saatossa mitta täyteen työasemista, jotka eivät kestäneet korjaamo-olosuhteissa. Ratkaisuksi löytyi HP:n RP5800-työasema, joka suojattiin ylipainekotelolla. Toimitukseen sisältyi myös pölyä kestävä hiiri, pölytön näppäimistö ja näyttö. Samalla uudistettiin myös korjaamon verkko HP:n teknologialla. Laitteet toimitti Pro Component.

Lue lisää