Julkaistu: 05.09.2018

HP esitteli kauppaa vauhdittavan HP Engage -mallistonsa, jonka tyylikkäät, monipuoliset ja tietoturvalliset laitteet vastaavat kaupan- ja palvelualan kasvavaan kysyntään. Digitaalinen murros muuttaa kuluttajien ja yritysten välistä vuorovaikutusta. Kuluttajat kaipaavat nykyään sitoutuneempaa, vuorovaikutteisempaa ja henkilökohtaisempaa kokemusta ostaessaan tavaroita ja palveluita, mikä edellyttää kauppiailta ja yrittäjiltä joustavampaa, sekä paikallaan olevaan että liikkuvaan myyntityöhön sopivaa laitteistoa.

HP Engage Go Convertible tarjoaa saumattoman siirtymän kiinteiden ja mobiilien järjestelmien välillä mahdollistaen rikkaan ja samalla turvallisen asiakaskokemuksen. HP Engage Go Convertible -järjestelmä on:

• Linjakkaasti muotoiltua saumatonta liikkuvuutta, joka tarjoaa optimoidun asiakaskokemuksen. Moderni ratkaisu antaa myyjille ja palveluntarjoajille mahdollisuuden tarkistaa varastosaldon, täyttää tilaukset ja suorittaa maksutapahtumat – ilman, että on sidottu työpöytään tai myymälätiskiin.
• Tietoturvallinen suojaten niin asiakkaan kuin yrityksen tietoja itseään korjaavan PC BIOS -järjestelmän, uuden HP Smart Dock -tablettilukituksen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla. HP Smart Dock estää tabletin viemisen luvatta telakastaan, ja kaksivaiheiseen tunnistautumiseen saa halutessaan avuksi sormenjälkitunnistimen tai NFC-lukijan.
• Kestävää ja nopeaa suorituskykyä. Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja huippunopeaa 7. sukupolven Intel®- prosessoria käyttävä HP Engage Go Convertible sopii vaativiinkin myymälä- ja palveluympäristöihin, ja se on tehty läpäisemään Yhdysvaltain puolustusvoimain kestävyystestit

HP Engage Go Mobile System on HP Engage Go Convertiblen kumppanijärjestelmä, joka toimii ilman telakkaa eli pelkkänä mobiilijärjestelmänä. Muutoin HP Engage Go Mobile tarjoaa samat turvallisuus- ja kestävyysominaisuudet kuin joustava Engage Go Convertible -järjestelmäkin. 13 tunnin akunkestollaan ja HP Fast Charge -latauksellaan, joka lataa akun puolilleen 30 minuutissa, HP Engage Go Mobile soveltuu erinomaisesti liikkuvaan myyntityöhön.

HP Engage Flex Pro ja HP Engage Flex Pro Compact ovat turvallisia modulaarisia alustoja, jotka mahdollistavat yrityksen joustavan hallinnan niin myymälässä kuin toimistossakin suorituskyvyllä, joka pärjää vaativimmissakin ympäristöissä. Täysin uusi HP Engage Flex Pro Compact tarjoaa samat ominaisuudet kuin HP Engage Flex Pro ja on edellisen sukupolven mallia 30 prosenttia pienempi. HP Engage Flex Pro ja HP Engage Flex Pro Compact tarjoavat:

• Äärimmäistä joustavuutta – laite sopii täydellisesti myyntipisteisiin, videovalvontaan ja digitaalisiin opasteisiin. Liitännöissä, grafiikoissa, verkoissa ja lisävarusteissa on paljon valinnanvaraa.
• Laajennettavaa ja pitkäkestoista suorituskykyä, joka suoriutuu kaikista haasteista Windows 10 -käyttöjärjestelmän, 8. sukupolven Intel®-prosessorin ja Intel® Optane™ -muistin avulla, ja jonka kapasiteettia voi säädellä tallennusvaihtoehtojen, kuten Intel® Optane™ SSD-levyn, SATA:n tai M.2:n, ansiosta — tallennuspaikkoja saa HP Engage Flex Prohon jopa viisi ja HP Engage Flex Pro Compactiin enimmillään neljä.
• Turvaa, hallittavuutta ja luotettavuutta raudalla vahvistetun ja itseään korjaavan HP Sure Start Gen4 -suojauksen ansiosta. HP Manageability Integration Kit auttaa hallinnoimaan käyttöjärjestelmää, HP Sure Run suojaa elintärkeät käyttöjärjestelmän toiminnot ja HP Sure Recover tallentaa kuvat verkon yli.

Tuoteperhe on julkaistu elokuussa, joten saamme syksyn aika vähitellen uusia malleja myyntiimme.

Tutustu HP Engage All-in-one -työasemavalikoimaan verkkokaupassamme.