Julkaistu: 28.04.2022

 

Denson uudet Android 10 -käsipäätteet

Kolmen vuoden takuu vakiona!

Uusissa BHT-sarjan tehokkaissa iskunkestävissä 2D-mobiilitietokoneissa on IP67-suojausluokitus,  -20°C - + 50°C. lämpötilan kestävyys sekä kolmen vuoden takuu vakiona. Saatavila kolme eri mallivaihtoehtoa: BHT-M60, BHT-M70 ja BHT-M80. 

 

BHT-M60 
 

BHT-M60-käsipäätteessä on Denson innovatiivisin ja tehokkain scan engine. Laitteella voi lukea nopeasti myös likaantuneita ja rypistyneitä koodeja pienistäkin kulmista ja laajoilta etäisyyksiltä. Akunkesto jopa 24 tuntia. Ergonominen muotoilu helpottaa käyttöä ja paino vain 320 g akun kanssa.

 

Tutustu malleihin

 

 

BHT-M70

 

Tällä 2D-käsipäätteellä työskentelet yhdellä latauksella jopa 20 tuntia. Suuri 4 tuuman kosketusnäyttö ja 27 näppäimen näppäimistö. Pudotustestattu 2,5 metristä ja painaa vain 330 g. Laitteissa on kattavat yhteydet: WWAN kahdella nano-SIM-paikalla, WLAN, USB 2.0 (Type-C), Bluetooth 5.1 + EDR/LE ja NFC. Ergonominen muotoilu takaa erinomaisen käyttömukavuud

 

Tutustu malleihin

 

 

BHT-M80

 

BHT-M80-käsipäätteessä on suuri 5 tuuman kosketusnäyttö, tehokas prosessori ja nopea skannaus. 2D-lukija lukee myös vioittuneita ja likaisia sekä heijastuvilla pinnoilla olevia koodeja. Akunkesto on jopa 29 tuntia. Sopii vaativiin olosuhteisiin, sillä laitteen kulmat ja lukijan ikkuna on suojattu elastomeerisilla iskunvaimentimilla. Näyttöä suojaa huipputason Asahi Dragontrail Pro -panssarilasi. Laite on iskunkestävä (testattu pudotuskestävyys betonille 3 metristä).

 

Tutustu malleihin

 

Kysy lisätiedot myynnistämme.