Julkaistu: 11.10.2021

 

 

HP Engage Go 10” Mobile - uskomattoman monipuolinen
 

HP Engage Go 10 -laitteen 10 tuuman näytöllä ja tutuilla käyttöjärjestelmävaihtoehdoilla, Windows 10 Pro, Windows 10 IoT Enterprise ja FreeDOS & Android, voit käyttää tavallisimpia sovelluksia - ei ainoastaan mobiilisovelluksia.

 

HP Engage Go 10 on suojattu pölyltä ja kosteudelta ja se on suunniteltu läpäisemään tiukat MIL-STD11-testit. Laite on saanut IP54-luokituksen pölyn- ja kosteudenkestävyydessä - kestää myös  jatkuvaa desifiointia. Voit käyttää laitetta myös käsineet kädessä.

 

Kestävä Corning® Gorilla® Glass -kosketusnäyttö kestää päivittäistä käyttöä. NFC mahdollistaa nopean sisäänkirjautumisen tai kanta-asiakaskortin - mahdollisuus maksupäätteen integrointiin. HP Wolf Security for Business varmistaa laitteet turvallisen käytön, optiona saatavissa sormenjälkitunnistus.

 

Kiinteästä mobiiliksi hetkessä

 

Irrota tabletti jalustastaan ja muuta hetkessä kiinteä myyntipiste liikkuvaksi! Laitteessa on myös integroitu 2D-skanneri. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja liikutettavuutensa ansiosta järjestelmä sopii erinomaisesti vähittäismyyntiin, ravintoloihin, hotellien vastaanottoihin sekä terveydenhuoltoon.

 

Helppokäyttöinen, suorituskykyinen & pitkä elinkaari

 

Intel® Core 5 i5 -suoritin takaa huippusuorituskyvyn. Jopa yhdeksän tunnin akunkeston ansiosta voit käyttää laitetta koko työpäivän lataamatta. Lataat akun nollasta 50 prosenttiin 30 minuutissa.

 

Pitkä viiden vuoden elinkaari, jopa 10 vuoden käyttöikä ja kolmen vuoden takuu varmistavat investointisi kannattavuuden. Monipuolisten lisälaitteiden avulla räätälöimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

HP Engage Flex Mini - tehokkuutta ja liitettävyyttä minikoossa

 
Laitteesta löytyy runsaasti tallennustilaa, jopa 64 Gt muistia sekä eri prosessorivaihtoehtoja, kuten suorituskykyinen 10. sukupolven Intel® Core ™ i9 -prosessori. Wi-Fi 6, Bluetooth® 5.2 sekä kaksi konfiguroitavaa I/O -porttia (Flex Port) oheislaitteille.
 
HP Engage Flex Mini -laitteessa on pöly- ja kosteussuojaus sekä jopa 120 000 tunnin käyttöikä (HP Total Test Process). Suunniteltu läpäisemään tiukat MIL-STD11-testit.
 
Turvallinen käyttää
 
HP Sure Start, HP Sure Recover, HP Sure Click, HP Sure Sense, HP Sure Run varmistavat Flex Minin toimivuuden ja turvallisen käytön: BIOSin automaattinen korjaus käynnistyy haittaohjelmien tai muiden ongelmien ilmetessä. Kriittisten prosessien automaattinen ylläpito varmistaa esimerkiksi virustorjunnan ja palomuurin käynnissä pysymisen.

Saatavissa kolmen vuoden takuulla (Care Pack -laajennuksella viiden vuoden takuu).

Tutustu koko HP Engage-mallistoon

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä info@procomponent.fi