Julkaistu: 21.04.2021

Zebra on maailman johtava RFID-laitteiden valmistaja

 

Zebra on toimittanut enemmän kiinteästi asennettavia ja mobiileja RFID-laitteita kuin mikään muu valmistaja. Zebran RFID-laitteet on testattu erilaisissa olosuhteissa kaikilla aloilla. Laitteita  käytetään muun muassa maailman suurimmissa yrityksissä. Yli 300 RFID-teknologian patenttia takaa edistyksellisimmät ja suorituskykyisimmät RFID-ratkaisut maailmassa.
 

Zebran FX9600 kiinteä UHF RFID -lukija on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin

FX9600 tarjoaa huipputason lukunopeutta, poikkeuksellista lukutarkkuutta, pitkää lukuetäisyyttä ja erinomaista herkkyyttä. Kaikkea, mitä tarvitaan automatisoituun tavaravirtojen hallintaan vaativilla osa-alueilla.

Alumiinirungon ansiosta lukija kestää kolhuja. Laite sopii pölyisiin ja kosteisiin olosuhteisiin (suojausluokka IP53), ja se kestää sekä matalat että korkeat lämpötilat (käyttölämpötila -20°C - +55°C).

Tehokkaan suorittimen ja korkean muistikapasiteetin ansiosta kiinteä FX9600-lukija kykenee käsittelemään vaivatta massaluennan tuottamat suuret tietomäärät. Linux-pohjaiseen tietokoneeseen asennettavien ohjelmien avulla luettu data voidaan käsitellä jo lukijassa, jolloin taustapalvelimille lähetettävän datan määrä pienenee olennaisesti. Alhaisempi datamäärä vähentää verkon kuormitusta ja tehostaa taustajärjestelmien toimintaa.

Tutustu Zebran kiinteisiin RFID-laitteisiin