Julkaistu: 01.12.2020

HP Engage One Pro tarjoaa erinomaista suorituskykyä, joustavuutta, kestävää laatua ja tyylikästä muotoilua yhdessä kassajärjestelmässä.

Monipuolinen ja upeasti muotoiltu kassajärjestelmä

Engage One Pro on All-in-One-ratkaisu, joka tarjoaa skaalautuvuutta, joustavuutta ja räätälöintimahdollisuuksia, jotka viimeistelevät myymälän tai vastaanottotilan ilmeen brändin mukaiseksi. Kassajärjestelmä on suunniteltu mukautumaan monenlaisiin asiakastilanteisiin, esimerkiksi matkustamiseen, terveydenhuoltoon, hoitoloihin ja pankkeihin.

 

  • Kaunis muotoilu: Engage One Pro on tyylikäs ja hillitty kassa, jonka vaaka- ja pystysuunnassa säädettävissä näytöissä on alumiinikehykset. Johdot on piilotettu, joten myyntitiski pysyy siistinä.
  • Tehokas: Jopa 10. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessoreiden ansiosta maksutapahtumat sujuvat nopeasti ja niistä saa entistä personoidumpia, jolloin muun muassa koneoppimista käyttämällä saa kerättyä arvokasta dataa omasta liiketoiminnasta.
  • Joustava: Kolme kokovaihtoehtoa ja joustavuus tekevät Engage One Prosta moneen paikkaan sopivan: sitä voi käyttää perinteisenä kassana, interaktiivisena opasteena tai itsepalvelukassana joko tasolle asetettuna tai seinälle sijoitettuna VESA-kiinnikkeellä. Uusi 24-tuumainen näyttö sopii erityisen hyvin inforuutuna tai itsepalvelupisteenä.
  • Kestävä ja turvallinen: Engage One Pro on osa HP:n maailman turvallisimpien myyntipistejärjestelmien valikoimaa, ja sen kestävyyttä testataan Yhdysvaltain puolustusvoimien standardien mukaisesti, mikä sisältää myös toistuvan desinfioinnin sietämisen.

HP Engage One Pro on saatavilla tammikuussa 2021 (ajankohta voi muuttua).

Lue lisää: hp.com/EngageOnePro ja tutustu esitteeseen

Katso esittelyvideo

Lisätiedot: info@procomponent.fi