La

Opticonin viivakoodinlukijat ja käsipäätteet ovat viimeisintä teknologiaa - tehty vaativaan ammattikäyttöön

Opticon on tehnyt jo vuodesta 1976 lähtien viivakoodinlukijoita ja niihin liittyviä tuotteita ammattikäyttöön. Yhtiö valmistaa myös muita automaatioon ja tiedonkeruuseen liittyviä tuotteita, kuten langattomia lukijoita, RFID-lukijoita ja tiedonkeruulaitteita. Opticonin tuotteita käytetään monilla eri aloilla, kuten vähittäiskaupassa, logistiikassa, terveydenhuollossa ja teollisuudessa - paikoissa, joissa tarkka ja tehokas tiedonkeruu on tärkeää liiketoiminnan sujuvuuden kannalta.

Tässä muutamia poimintoja Opticonin laajasta lukija- ja käsipäätevalikoimasta eri käyttötarkoituksiin yrityksille. Lisätietoja kaikista tuotteista saat myynnistämme.
 


UUTUUS! H-35 on kestävä Android-käsipääte 2D-lukijalla

Opticonin H-35 Android 11 -käsipääte on ihanteellinen ratkaisu liikkuvaan työhön, sillä siinä yhdistyvät tehokas 1D- ja 2D-koodien skannaus ja analytiikka. Laite sopii muun muassa logistiikkaan, postipalveluihin, terveydenhuoltoon ja myyntiin. Monet ominaisuudet ovat vakiona sekä kattava valikoima lisävarusteita.

 • 5,5 tuuman värillinen FHD-kosketusnäyttö kapasitiivisella monikosketuksella ja Gorilla 3 -panssarilasilla
 • Opticonin tehokas 2D-lukija
 • 64 GB muisti
 • 13 MP kamera automaattitarkennuksella ja LED-salamalla
 • IP65-luokitus, kestää pudotuksen 2,4 metristä betoniin erillisen suojakuoren ansiosta
 • Bluetooth 5.1, 4G WLAN, Wi-Fi, NFC, USB, GPS
 • Kahden vuoden takuu

Tutustu H35-käsipäätteeseen
Lataa esite

H35-käsipäätteessä on Opticonin pienikokoinen mutta erittäin tehokas MDI-5300 2D-lukija

MDI-5300 skannaa 120 kuvaa sekunnissa ja lukee hyvin myös vioittuneita koodeja ja pitkiä viivakoodeja. Lukija kohdistaa tarkasti myös haastavissa olosuhteissa kuten suorassa auringonpaisteessa ja huonosti heijastavilla pinnoilla. Optimoidut virransäästötoiminnot mahdollistavat akulle pitkän työskentelyajan.

Monipuolisten sovellusten ansiosta MDI-5300 on ihanteellinen esimerkiksi kulunvalvontaan, terveydenhuoltoon, teollisuuteen, itsepalvelupisteisiin ja mobiilisovelluksiin.

Lataa esite


Opticon L-22X on langallinen ja kevyt käsipääte – myös hands free -skannaus

Opticon L-22X on tyylikkäästi muotoiltu käsipääte, joka skannaa 100 kertaa sekunnissa. Tämä viivakoodinlukija on kevyt ja ergonomiseksi suunniteltu - se tuntuu mukavalta kädessä. Laite on saatavana mustana tai valkoisena. Lukijan mukana toimitetaan teline joka aktivoi automaattisen luennan jolloin molemmat kädet ovat vapaana luettavien tuotteiden käsittelyyn. Lisäksi laitteessa on IP42-suojaus, ja se kestää 1,5 metrin pudotuksen betonilattialle.
 
1D- ja 2D-skannaus 100 fps nopeudella
2 metrin kaapeli
Ergonominen muotoilu
Automaattinen luenta
Toimitetaan jalustan kanssa
 

NLV-5201 on pieni ja kiinteästi asennettava 2D CMOS -skanneri

Opticonin jämäkkä NLV-5201 edustaa NLV-sarjan viimeisintä ja kehittyneintä tekniikkaa. Tämä pienikokoinen, kiinteästi asennettava ja erittäin nopea 2D-lukija on helppo integroida erilaisiin sovelluksiin ja järjestelmiin. IP65-suojausluokan ansiosta se sopii myös kaikkein vaativimpiin ympäristöihin.
 
Lukee 100 kertaa sekunnissa
Konfiguroitavissa
Parannettu kaarevien, laajojen, huonosti tulostettujen ja vaurioituneiden viivakoodien skannaus
Poikkeuksellisen hyvä liikkeensieto - lukee hyvin liikkuvat koodit
Kohdistus ilman laseria vihreällä LED:llä
Mitat (LxKxS): 41,1 x 24,0 x 33,0 mm 
Paino: n. 125 g 
 

M-11 on 2D-passi- ja pöytäskanneri

M-11 on kiinteästi asennettava, monisuuntainen skanneri, jolla voi skannata 1D- ja 2D-viivakoodeja. Se voidaan integroida erilasiin kokonaisuuksiin tai asentaa kiinteänä skannerina palvelupisteen tiskille. M-11 sopii ominaisuuksiensa puolesta mainiosti esimerkiksi passien ja henkilökorttien skannaukseen, mutta sitä voidaan hyödyntää myös moneen muuhun tarkoitukseen.

 • Langallinen USB-lukija
 • Lukee 1D- ja 2D-viivakoodeja
 • 360° nopea lukunopeus, skannaa 120 kuvaa sekunnissa
 • Tukee ICAO:n koneellisesti luettavia matkustusasiakirjoja (Machine Readable Travel Documents) mahdollistaen passin numeron, henkilötietojen ja muiden tietojen luennan suoraan sovelluksen omiin kenttiin
 • IP42-luokitus, kestää 1,5 metrin pudotuksen betoniin
 • Kahden vuoden takuu

Tutustu M-11-pöytäskanneriin
Lataa esite


L-46X on nopea 2D-viivakoodinlukija

Langallinen L-46X on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, kestävyyttä ja luotettavuutta. Lukijassa on parannettu liiketoleranssi, se lukee myös kaarevia, leveitä ja huonosti tulostettuja viivakoodeja. Saatavana mustana tai valkoisena sekä erikseen hankittavalla antimikrobisella pinnoitteella. Skannerin mukana tulee jalusta ja USB-kaapeli.

 • Lukee 1D- ja 2D-koodeja
 • Skannausnopeus 100 kuvaa sekunnissa, erinomainen liikkuvan kohteen luentakyky
 • IP42-luokitus, kestää 1,8 metrin pudotuksen betoniin
 • Manuaalinen ja automaattinen luenta liikkeentunnistuksella
 • Tiedonsiirtoliitäntä: USB tai RS232 (vaihdettava kaapeli)
 • Kahden vuoden takuu

Tutustu L-46X-viivakoodinlukijaan
Lataa esite


OPI-3301i on kevyt, ergonominen ja langaton kädessä pidettävä 2D-lukija

OPI-3301i on kevyt, mukava ja langaton kädessä pidettävä lukijai pistoolikahvalla. Siinä on tehokas CMOS-kuvauslaite 1D- ja 2D-skannaukseen, 60 fps:n skannausnopeus. Bluetooth-yhteys varmistaa reaaliaikaisen tiedonsiirron järjestelmääsi. Se on helppo yhdistää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Lukija sopii tyylikkään muotoilunsa ansiosta erilaisiin palveluympäristöihin, kuten kioskit, myymälätiskit, varastot jne. Painaa vain 120 g.

Apple MFi -sertifioitu, mikä helpottaa laitteen yhdistämistä Applen tuotteisiin, kuten iPad, iPod tai iPhone.

Tutustu OPI-3301i-lukijaan
Lataa esite


RS-3000 on yksi pienimmistä ja kevyimmistä sormusskannereista

RS-3000-sormusskanneri parantaa työntekijöiden työtehoa ja tekee työstä ergonomisempaa, sillä se vapauttaa molemmat kädet työhön. Laite painaa sormikiinnikkeen kanssa on vain 26.2 g ja mahdollistaa viivakoodien lukemisen ranne suorana. Kahden sormen ympäri menevä kiinnike pitää lukijan hyvin paikallaan, ja sen saa säädettyä hetkessä sopivan kokoiseksi. Sormikiinnike käy sekä vasen- että oikeakätisille.

RS-3000:ssa on Opticonin uusi, erittäin tehokas 2D-skannausmoottori, joka lukee koodit tehokkaasti laajoilta etäisyyksiltä. Luenta sujuu rivakasti - myös näytöltä. Lukee myös taipuneet, huonosti tulostetut, leveät ja vaurioituneet koodit vaivatta.

 • 1D- ja 2D-skannaus
 • Skannausnopeus jopa 100 kuvaa sekunnissa
 • Akku kestää koko työpäivän, jopa 20 tuntia
 • Bluetooth 4.2
 • Langaton lataus
 • IP42-luokitus, valmistettu lujasta materiaalista, kestää 1,5 metrin pudotuksen betoniin
 • Kahd
 • en vuoden takuu

Tutustu RS-3000-sormusskanneriin
Lataa esite


Tutustu Opticonin tuotevalikomaan sivustollammePro Component on tiedonkeruuratkaisujen asiantuntija

Opticonin laitteiden tukkutoimittajana takaamme jälleenmyyjiemme kautta nopeat toimitukset omasta varastosta. Räätälöimme tarpeisiinne sopivan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

 Räätälöimme tarpeisiinne sopivan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä? Hae jälleenmyyjäksi
Haluatko lisätietoja tuotteista ja ratkaisuista? Ota yhteys myyntiin info@procomponent.fii tai p. 020 779 8888