Zebran korttitulostimia moneen käyttöön 

Tulosta helposti ja laadukkaasti esimerkiksi kuvalliset henkilökortit, kanta-asiakaskortit, kulkuluvat, opiskelijakortit, lahjakortit ja erilaiset muovikortit. Pro Component on Zebran korttitulostimien asiantuntija.

Tutustuu kattavaan valikoimaanja uutuuksiin - kysy lisää myynnistämme info@procomponent.fi!
 


 

Zebra ZC100/ZC300/ZC350 -  innovatiiviset ja upeasti muotoillut korttitulostimet

Tämän sarjan korttitulostimet sopivat  erilaisten korttien, kuten kanta-asiakas-, pääsy-, jäsen-, vieras- ja etukorttien luomiseen.

ZC100 on huippuvalinta yksipuoleiseen tulostukseen - tulosta ammattimaisesti ja tehokkaasti etu-, jäsen- ja vieraskortteja. ZC100 on helppo käyttää ja hallita. Laitteessa on ohut, tyylikäs muotoilu ja hyvät turvaominaisuudet.

ZC300-sarjan printtereillä tulostat paremmin, nopeammin ja helpommin. Laitteiisa on plug and play -käyttöönotto, välitön säätöominaisuus kortin paksuuden mukaan, graafinen ja selkeä käyttöliittymä. Yksi- tai kaksipuoleinen tulostus reunasta reunaan nelivärisenä tai yksivärisenä. Suojattu korttitulostus sekä korttien varastamisen esto lukittavalla kannella.


Zebra ZC350 on mallisarjan tähti! Helppo ja nopea korttitulostin selkeällä graafisella LED/LCD-käyttöliittymällä

ZC350-korttitulostimella voit luoda lähes minkä tahansa korttimalliin: luotto-, maksu-, henkilöllisyys-, käyttöoikeus-, kanta-, joukkoliikennekortit ja paljon muuta. Saat nopeimman tulostusnopeuden -  jopa kaksi kertaa nopeamman kuin monilla kilpailijoilla. Tulostaa yksi- tai kaksipuolisia kortteja yksi- tai nelivärisinä. Tyylikäs ja kapea muotoilu sekä helppo käyttöönotto.

Kortinsyöttölaite mukautuu välittömästi jokaisen kortin paksuuteen – ei enää säätämistä eri korttipapereiden mukaan. Korttitulostimen nauhan vaihtaminen on todella helppoa. Uudentyyppinen nauhaluukun salpa  avautuu yhdellä liikkeellä. Ainutlaatuisen ovenkahvatyylisen kahvan ja upotettujen älysirujen ansiosta tiedät aina, milloin ja miten nauhoja vaihdetaan.

Laitteessa on erinomainen tietoturva, sillä kehittyneet suojausominaisuudet mahdollistavat tulostimen ja isäntälaitteen välisen todennuksen estämään tulostamisen luvattomista sovelluksista tai laitteista. AES-datasalaus.

Lataa ZC350-mallin tekninen esite

Erikoisnauhat:
Zebra ZC350 Specialty 3D ribbon
Zebra ZC350 Color Long Life ribbon

Zebra ZC350 Color-Shifting ribbon

Katso ZC100/ZC300/ZC350 -mallisarjan tuotteet verkkokaupassammeZebra ZXP Series 9 - ihanteellinen valokuvien ja grafiikan tulostukseen

ZXP Series 9 on turvallinen korttitulostin, jolla voit tulostaa valokuvalaatuisia kortteja nopeasti ja luotettavasti. Ihanteellinen valokuvien ja grafiikan tulostamiseen. Tulostin sisältää Zebran Color Predictive -teknologian, joka mukauttaa tulostimen asetuksia mahdollisimman hyvän tulostusjäljen saamiseksi. Tulostaa erittäin kestäviä ja reunasta reunaan ulottuvia kortteja, jopa epätasaisilla korttipinnoilla yksi- tai kaksipuoleisesti. Laitteissa on suojaus väärinkäytön varalta, tietojen salaus, isäntätodennus sekä korttien väärentämistä, muuttamista ja kopiointia estävä toiminto.

Lataa ZXP Series 9 tekninen esiteZebra ZXP Series 7 - ammattimaisen nopeaa ja vaivatonta tulostusta

Uusinta Zebran tulostustekniikkaa käyttävä ZXP Series 7 tarjoaa korkealaatuista korttitulostusta. ZXP Series 7 -tulostimessa on innovatiivinen muotoilu. Se mukautuu automaattisesti kortin paksuuteen, ja nauhan lataaminen on helppoa. Värikoodattujen opasteiden ja selkeän LCD-ohjauspaneelin ansiosta sitä on helppo käyttää. 

Valokuvatulostustekniikka tuottaa lähes valokuvalaatuisen tulostuslaadun reunasta reunaan. Kaksipuoleinen laminointi varmistaa turvallisuuden ja pidentää korttien käyttöikää. 

Lataa ZXP Series 7 tekninen esite
 

Zebra ID-korttitulostin ZC10L tulostaa myös suurikokoisia muovikortteja (PVC-kortit)

Zebran ZC10L tulostaa suurikokoisia reunasta reunaan ulottuvia muovisia värikortteja yhdellä tulostuksella. Tulosta PVC-kortteja vain tarpeesi mukaan - vähennä jätettä ja säästä rahaa. 300 dpi yksipuoleinen väritulostus.

Lataa ZC10L tekninen esite
 


Pro Component palvelee sinua alan parhaalla osaamisella

Pro Component toimittaa yrityksille jälleenmyyjien kautta kaupan kassajärjestelmiä, teollisuuden pitkän elinkaaren ratkaisuja sekä logistiikan tiedonkeruujärjestelmiä. Räätälöimme tarpeisiinne sopivan kokonaisratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä? Hae jälleenmyyjäksi

Haluatko lisätietoja Zebran korttitulostimista? Ota yhteys myyntiin info@procomponent.fi tai p. 020 779 8888