Opticonin laadukkaat 1D- ja 2D-viivakoodinlukijat yrityksille nopealla toimituksella!

 

OPTICON L-22X   
       

Nopea ja laadukas USB 2D -viivakoodinlukija

Opticon L-22X on kannettava langallinen viivakoodinlukija. Laitteen mukana toimitetaan teline, joka aktivoi automaattisen laukaisun mahdollistaen hands free -skannauksen. IP42-suojaus, ja laite kestää 1,5 metrin pudotuksen betonilattialle. Kahden vuoden takuu.

Tutustu L-22X-lukijaan
 OPTICON L-46X 
 

Nopea ja laadukas USB 2D -viivakoodinlukija ammattikäyttöön

Opticon L-46X on kannettava langallinen viivakoodinlukija, jolla skannaat 100 skannausta sekunnissa. Se on kevyt ja painaa vain 112 g. Hyvin muotoillun pistoolikahvan ansioista laite tuntuu tasapainoiselta käytössä. Mukana tuleva kaapelin pituus on 2 m. Sisältää jalustan, ja laitteella on kahden vuoden takuu.

Tutustu L-46X-lukijaan


 

OPTICON OPI-3301 on langaton 2D-viivakoodinlukija

OPI-3301 on kevyt, mukava ja langaton kädessä pidettävä viivakoodinlukija pistoolikahvalla. Siinä on tehokas CMOS-kuvauslaite sekä 1D- että 2D-skannaukseen. Bluetooth-yhteys varmistaa reaaliaikaisen tiedonsiirron järjestelmääsi. Voit yhdistää skannerin puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen, Apple MFi -sertifioitu. Pistoolin kädensijan ergonomisuus ja erittäin kevyt paino 120 g lisäävät käyttömukavuutta. Tämä on OPC-3301i:n 2D-skanneriversio.

Tutustu OPI-3301-viivakoodinlukijaan
 

OPTICON OPC-3301i       
   

Pienikokoinen langaton viivakoodinlukija

OPC-3301i on pienikokoinen, langaton kädessä pidettävä viivakoodinlukija, joka käyttää Bluetoothia reaaliaikaiseen tiedonsiirtoon. Se on helppokäyttöinen ja sopii liikkuvaan skannaukseen. Se voidaan yhdistää mihin tahansa Applen tuotteeseen MFi-sertifikaatin ansiosta. 1D-skannaus, kevyt ja helppokäyttöinen, Plug and play.

Tutustu OPC-3301i-lukijaan
 OPTICON OPN-3102i


Pieni ja kevyt 2D Blueetooth -viivakoodinlukija mustana tai valkoisena

OPN-3102i on pieni, näppärä ja kestävä viivakoodinlukija: IP54, 1,5m pudotuskestävyys, -10 -+50 käyttölämpötila. Laite on kevyt ja mahtuu helposti taskuun. Siinä on reaaliaikainen tiedonsiirto Bluetoothin kautta. Kun yhteyttä ei ole saatavilla, laite voi tallentaa tietoja myös paikallisesti. Apple MFi -sertifioitu ja  integroitu NFC-tunniste mahdollistaa helpon Bluetooth-pariliitoksen. Laitteen voi ladata myös langattomasti.

Tutustu OPN-3102i-lukijaan
 


OPTICON M-11 

Langallinen 2D-pöytälukija, jolla skannaat helposti monesta eri suunnasta

M-11 on pöytäskanneri, jota voit käyttää kiinteänä skannerina pysäköintialueilla, vähittäiskaupan tiskillä sekä monessa muussa käyttökohteessa. Laite voidaan integroida ja sopii täydellisesti myös passien ja henkilötodistusten skannaamiseen. Lukee kaikkia yleisiä 1D- ja 2D-koodeja, monisuuntainen skannaus, 360 asteen lukukulma ja 120 fps skannausnopeus.

Tutustu M-11-pöytäskanneriin
 OPTICON PR-11   

  

Monesta suunnasta skannaava 2D- ja passinlukija

PR-11 on tehokas 2D- ja passinlukija, jota voidaan helposti käyttää tiskin päällä sekä integroituna – tarkka ja nopea skannaus.Monisuuntaisen skannauksen ansiosta passi voidaan lukea mistä tahansa suunnasta. Lukee 1D- ja 2D-viivakoodeja, 360 asteen lukukulma ja 120 fps skannausnopeus.

Lataa esite
 OPTICON NLV-5201Pienikokoinen ja kiinteästi asennettava 2D-viivakoodinlukija

NLV-5201 edustaa NLV-sarjan viimeisintä ja kehittyneintä tekniikkaa. Tämä pienikokoinen kiinteästi asennettava 2D-viivakoodinlukija on helppo integroida. P65-suojausluokan ansiosta se sopii myös kaikkein vaativimpiin ympäristöihin. 100 skannausta sekunnissa, konfiguroitavissa sekä huonosti tulostuneiden ja vaurioituneiden koodien parannettu skannaus.

Tutustu NLV-5201-lukijaan
 Pro Component on tiedonkeruu- ja kassajärjestelmien tukkutoimittaja

Toimitamme kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta innovatiiviset myynnin ja tiedonkeruun ratkaisut eri toimialoille, kuten teollisuuteen, vähittäiskauppaan, logistiikkaan sekä hotelleille ja ravintoloille.
 

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä? Hae jälleenmyyjäksi

Haluatko lisätietoja Opticonin tuotteista? Ota yhteys myyntiin info@procomponent.fii tai p. 020 779 8888