Pharmadatan valinta on HP – toimintavarmuutta apteekeille

Pharmadata Oy on johtava apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottava yritys. Yrityksessä työskentelee 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2017 noin 8,1 miljoonaa euroa. Pharmadatan omistaa Suomen Apteekkariliitto. Pharmadata vastaa kokonaisvaltaisesti yhteistyöapteekkiensa ohjelmistoista, laitteista, koulutuksesta ja käyttötuesta. Apteekit sijaitsevat ympäri maata, joten IT-kokonaisuuden tulee olla toimintavarma ja helposti hallittava.

Pro Component konsultoi, suunnittelee ja varastoi

”Teemme tiivistä yhteistyötä Pro Component Oy:n kanssa laitekokoonpanojen suunnittelussa. Kerromme tarpeemme, jonka pohjalta Pro Componentin kanssa valitsemme meille sopivimmat, vakioidut laitekokonaisuudet. Laitteet tulevat meille esiasennettuina. Yhteistyö toimii saumattomasti ja tuotteiden varastointi auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme hyvin. Tarvitsemme luotettavan kumppanin laitetoimituksiin”, kertoo Pharmadatan myyntijohtaja Juha Aintila. HP-laitteiden elinkaari jopa kymmenen vuotta Apteekeilla on erityisvaatimukset elinkaaren, käyttövarmuuden ja -nopeuden suhteen. Jopa kymmenen vuoden elinkaari on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä järjestelmälle. HP:n modulaariset myyntijärjestelmät, MP9 G4 ja uusi Engage Flex Pro-C, ovat valikoituneet apteekkien laitekannaksi juuri pitkäikäisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Pienikokoinen MP9 G4 on helppo sijoittaa ahtaisiinkin paikkoihin.

Juha Aintila tiivistää: ”Olemme hyvin tyytyväisiä käytössämme oleviin HP:n kassaratkaisuihin. Järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Vikaantumisprosentti on todella pieni, ja laitteiden hallinta on vakioinnin ja pitkän elinkaaren ansiosta helppoa. Hallinnoinnin helppous on tärkeää, sillä tuemme noin 3000 työasemaa lähes 400 apteekissa. Muutoksia järjestelmään ei elinkaaren aikana juurikaan tarvitse tehdä.

Miksi uusi HP Engage Flex Pro-C on erinomainen valinta?

HP Engage Flex Pro-C on modulaarinen myyntijärjestelmä, joka on lanseerattu vuoden 2019 alussa. Pharmadata on toimittanut Engage Flex Pro-C -kassaratkaisuja muutamassa kuukaudessa useille kymmenille apteekeille. HP:n integroidut suojaustyökalut ja HP Care Pack -palvelu varmistavat järjestelmän korkean käytettävyyden.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme info@procomponent.fi